Recensies

direct offertes aanvragen Op deze pagina vindt u een selectie van reviews die over de offerte services van cv-installateurs-vergelijken.nl zijn geschreven:


Makkelijk vergelijken van CV installateurs
"Wij zochten een nieuwe cv ketel en na wat zoeken op het internet zijn we op deze vergelijkingssite uit gekomen. Een aantal weken geleden offertes aangevraagd en zijn nu voorzien van een nieuw cv ketel. Uitstekend werk."
Toegevoegd: T. Adam uit Valkenswaard
Waardering: 8.9/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Handige vergelijkingssite
"Ik was op zoek naar een cv installatie bedrijf die voor mij onderhoud kan doen aan mijn cv installatie. Via deze offerte service heb ik eenvoudig kunnen vergelijken en binnen enkele weken was het onderhoud aan mijn cv ketel geregeld."
Toegevoegd: K. Blonk uit Den Haag
Waardering: 8.7/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

We zitten er weer warmpjes bij!
"In januari hadden wij een kapotte cv ketel. Al zoekend op het internet kwamen wij bij deze website uit en hebben wij offertes aangevraagd bij cv installateurs bij ons in de regio. Binnen een week was er een nieuwe cv ketel geïnstalleerd."
Toegevoegd: L. van Bree uit Amsterdam
Waardering: 8.8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Nieuwe CV ketel
"Wij willen over een aantal maanden ons hij gaan verbouwen en willen dan gelijk de verouderde cv ketel vervangen. Wij hebben via deze vergelijkkingssite offertes aangevraagd en het was voor ons heel makkelijk vergelijken."
Toegevoegd: N. Dedel uit Middelburg
Waardering: 8.8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Onderhouds contract voor 5 jaar!
"Wij waren op zoek naar een onderhoudscontract voor meerdere jaren om onze cv installatie in top conditie te houden. Door een tip van een kennis van ons zijn wij op deze website uitgekomen. Binnen een week hadden we verschillende offertes op de mat liggen. Zo konden we eenvoudig vergelijken."
Toegevoegd: L. Kruik uit Hardenberg
Waardering: 8.7/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Algemene beoordeling
Waardering: 8.8 uit 10 op basis van 46 beoordelingen.