Veelgestelde vragen

Wat voor voordelen heeft een vroegtijdige inspectie aan mijn ketel?
Kleine beschadigingen of defecten zijn haast niet merkbaar. Zonder regelmatig onderhoud komt u daar minder snel achter. Een tijdige reparatie verkleind de kans dus dat de storing niet onherstelbaar wordt. Het hebben van regelmatige controles en inspecties dragen dus bij aan de totale levensduur van de cv-ketel.

Er is geen verwarming en warm water, waar kan het aan liggen en wat kan ik doen?
Het kan zijn dat uw boiler of combiketel defect is. Omdat de verwarming en leidingen door het hele huis lopen, is het verstandig een CV- installateur in te schakelen. Eventuele andere oorzaken kunt u door een installateur in te huren uitsluiten.

Ik wil graag advies om een keuze te maken of ik een HR- of VR-ketel wil. Wat is het algemene advies?
Een HR- en VR-ketel werkt zuiniger dan een conventioneel systeem. De keuze of u een HR-ketel of VR-ketel neemt, is vooral afhankelijk van de door u gewenste rendement en de kosten van de ketel(installatie). U kunt dit probleem gerust bij een leverancier of installateur neer leggen. Over het algemeen haalt een HR-ketel een rendement van 100% en een VR-ketel ongeveer 80%.

Waar kan cv-installateurs-vergelijken.nl mij nu echt mee helpen als het gaat om verwarming en cv-ketels?
Het unieke van deze website is het gemak waarmee u zelfs meerdere offertes kunt aanvragen. Daarnaast is het niet nodig deze telefonisch aan te vragen, want het proces verloopt puur via internet. Ook is het een voordeel dat offertes vanCV- installateurs per regio- en stadsgebied zijn aan te vragen.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes bij CV- installateurs is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een CV- installateur verder? Laat het dan wel even weten aan de CV- installateurs. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel CV- installateurs ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere CV- installateurs maar nog niets ontvangen.
De CV- installateurs hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? cv-installateurs-vergelijken.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere CV- installateurs bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoongegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een CV- installateur. Zo kunt u makkelijk een offerte op maat toesturen.

Wat voor soort installateurs kan ik via cv-installateurs-vergelijken.nl inhuren?
Via cv-installateurs-vergelijken.nl kunt u kosteloos in contact worden gebracht met alle mogelijke CV- installateurs. Als u via hier uw postcode invult, kunt u vervolgens kiezen uit alle mogelijke CV- installateurs. Ook kunt u via de linkerkant van de hoofdpagina doorklikken naar een van de meest gebruikte diensten.

U kunt hieronder meer informatie vinden over de onderwerpen en diensten:

Meer informatie over cv-installateurs-vergelijken.nl kunt u hier vinden.

Bent u er al over uit?

Vraag dan hier makkelijk en snel meerdere offertes aan bij CV- installateurs in uw buurt. Binnen enkele dagen ontvangt u meerdere offertes op maat.